Schoolnieuws

30 jaar GO!

Sinds 1989 vervult het GO! met veel zorg zijn opdracht om ‘neutraal’ onderwijs aan te bieden, een opdracht die in de grondwet ingeschreven staat.  Neutraliteit in het GO! betekent dat we geen voorkeur hebben voor één specifieke opvatting.  Geen enkele filosofische, ideologische en godsdienstige overtuiging domineert, ze zijn gelijkwaardig.  Als GO!-school willen we er dan ook voor zorgen dat iedereen gelijke kansen krijgt.  Respect, gelijkwaardigheid, oprechtheid, eerlijkheid, openheid, betrokkenheid en engagement dragen we hoog in het vaandel.

Vrijdag 3 mei viert het GO! haar dertigste verjaardag en organiseren ze een festival in de Lotto Arena in Antwerpen.  Onze leerlingen van de tweede en derde graad zullen mee gaan feesten in Antwerpen.

Maar ook voor onze thuisblijvers hebben we gezorgd!  Zij kunnen vrijdag naar hartenlust springen op een overdekt springkasteel.

Omdat we er een feestdag van maken, mogen alle leerlingen feestelijk verkleed naar school komen.  Denk maar aan feesthoedjes, kroontjes, je mooiste das,… Laat jullie gaan!